Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Δεν τον ήθελε η μπάλα, δεν του επέτρεψαν να παίξει Ημερομηνία:
Σήμερα 21/12/2025, 00:08 - Εμφανίσεις: 12
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει το τελευταίο ματς του 2025, μένοντας στο 1-1 με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν πλήρως, έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είχαν 29 τελικές, 18 κόρνερ και 69% κατοχή μπάλας, όμως ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που η μπάλα δεν… είχε την επιθυμία να μπει μέσα.
Αυτό βεβαίως είναι η μισή αλήθεια του ματς, αφού η άλλη μισή είναι η… κωμωδία που πρόσφερε η Κηφισιά του Σεμπάστιαν Λέτο στο ποδοσφαιρικό κοινό.
Με σχεδόν 30 λεπτά «νεκρού» χρόνου στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να περάσουν ουσιαστικά και πρακτικά όλο το δεύτερο ημίχρονο… ξαπλωμένοι στο χορτάρι, με καθυστερήσεις κάθε 2-3 λεπτά, ιδίως με τον τερματοφύλακά τους, για τον οποίο αναγκαστικά ο διαιτητής πρέπει να αναμένει πριν συνεχιστεί το παιχνίδι.
Με τον αγωνιστικό κλεφτοπόλεμο και τις συνεχείς διακοπές, η Κηφισιά εκμεταλλεύθηκε τόσο την επιθετική γκίνια του Ολυμπιακού, όσο και το ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο διαιτητής επέτρεψε τις υπερβολικές καθυστερήσεις και τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και έφυγε από το Φάληρο πανηγυρίζοντας μια ισοπαλία.
Τα γκολ πέτυχαν οι Ταρέμι με πέναλτι στο 17′ και Παντελίδης στο 23′.
Πρώτη φάση και γκολ ο Ολυμπιακός Το ματς ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει πολύ έντονη πίεση στην αντίπαλη άμυνα, την οποία όμως η Κηφισιά έσπαγε εύκολα με καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Χωρίς ουσιαστικές φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να καταγράφουν ένα σουτ στο 8′ με τον Έμπο, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.
Ο δε Ολυμπιακός, μέχρι το 17′ όταν και κέρδισε το πέναλτι που του πρόσφερε το 1-0, δεν είχε φάσεις, παρότι πάντως είχε τη μπάλα στα πόδια, γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή και κέρδιζε συνεχόμενα κόρνερ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στη φάση αυτή, μετά από εκτέλεση φάουλ με πάσα, ο Ταρέμι υποδέχθηκε τη μπάλα, την τσίμπησε στο όριο της περιοχής και πέρασε τον Πέτκοφ ο οποίος τον κλάδεψε με τα δύο πόδια.